Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Sträcka öppnas för dubbelriktad trafik

Karta som visar omledning av trafik

Bildförklaring: Röd markering visar avstängd väg mellan Skeppsrondellen och Kalmarrondellen, samt genomfart för gång- och cykelväg längs Skeppsvägen. Orange markering visar omledning för trafik. Grön markering visar omledning för gång- och cykeltrafik.

Natten mellan 9-10 maj öppnar sträckan mellan Skeppsrondellen och OKQ8 för dubbelriktad trafik. Samtidigt stängs sträckan mellan Skeppsrondellen och Kalmarrondellen.

Sträckan mellan Skeppsrondellen och Kalmarrondellen stängs av för all trafikering. Det innebär att varken fordon eller gång- och cykeltrafikanter får färdas på den sträckan. Trafiken för fordon leds om via Arosvägen. Avstängningen gäller fram till den 30 juni. Därefter öppnar sträckan för dubbelriktad trafik.

Från 10 maj öppnar sträckan mellan Skeppsrondellen och OKQ8 för dubbelriktad trafik. Gång- och cykelvägen är fortsatt avstängd.

Projekt BÅT, Bålsta tätort - Nya vatten och avloppsledningar

För att kunna försörja invånarna i Håbo med vatten och avlopp är det nödvändigt att vi förstärker och anlägger ett nytt huvudledningsnät. Det anläggningsarbetet är projekt BÅT som står för Bålsta tätort.

Läs mer om Projekt BÅT (Bålsta tätort) - Nya vatten- och avloppsledningar

Sidansvarig:

 

Klicka för support
Stäng supportfönster