Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Ny kartfunktion - Håbokartan

Nu finns en ny kartfunktion för Håbo kommun, Håbokartan. Här kan du enkelt hitta detaljplanområden, fastighetsbeteckningar, lekplatser, skolor, vandringsleder och mycket mer på en och samma Håbokarta. Du väljer själv vad du vill se utifrån ett stort urval områden, där du kan avgränsa utifrån dina behov.

Håbo kommun lanserar nu en ny karta, där du i en och samma karta kan klicka dig in och ur olika områden, verksamheter, planer och platser i Håbo kommun utifrån olika perspektiv och önskemål och få en tydlig bild av det du letar efter och tillhörande information. Med några enkla klick kan du avgränsa kartan till att visa det du vill se och få upp information om till exempel bestämmelser på varje enskild plats.

Enklare och modernare karta

Den nya samlade Håbokartan ersätter tidigare kartfunktion, som varit uppdelad på fem olika kartor. Nu är allt samlat i ett system, enklare och modernare. Med tydliga menyer kan du lätt hitta rätt i rubrikerna. Med bara några klick tar du dig till exempel vidare via rubriken Besök och upplev till gräsplaner, vandringsleder eller utegym. Är du nyfiken på detaljplaner hittar du dessa under rubriken Samhällsplanering i den vänstra menyn på kartan. För att se fastighetsgränser väljer du rubriken Lantmäteriet Fastighet. Genom att markera en på/av-ikon ser du markeringen direkt på kartan för det du söker. Det går också att kombinera flera önskemål samtidigt för att få en helhet i de utbud som finns av till exempel skolor, lekplatser och fritidsgårdar.

I kartan finns också möjlighet att skriva ut ditt val av kartinnehåll tillsammans med många andra funktioner såsom att skissa och mäta.

Adressen till den nya Håbokartan är: karta.habo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du hittar Håbokartan också i den övre menyn under Våra tjänster på vår startsida på habo.se

Instruktion hur du hittar i kartan

habo.se/habokartan kan du se korta instruktioner om hur du hittar i kartan.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster