Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Muralmålningen på ishallen är klar!

Muralmålning på ishallen föreställande barn och som springer bland blommor

Ishallen har nu en färdig muralmålning av konstnären Huge. Gå förbi och titta! Muralmålningen är första delen i anläggningen av en ny aktivitetspark i Bålsta.

Vilken fantastisk vacker målning av Daniel "HUGE" Fahlström. Muralmålningen inramar verkligen den kommande aktivitetsparken som en mötesplats för barn och ungdomar. Jag gläds tillsammans med många av Håbos invånare. Bakgrunden till förslaget om muralmålningen är att öka känslan av trygghet. Om det är skräpigt, förfallet och klottrat signalerar miljön att den är osäker. En miljö som är uppsnyggad och underhållen signalerar det motsatta. Vår målsättning och önskan i Håboalliansen är att vi med en fortsatt god samverkan får fler motiv och mer utsmyckning i vår fina kommun, säger Tony Klaesson (KD)

Genom belysning och konstnärlig gestaltning ska aktivitetsparken bli inbjudande och trygg. Parken ska bli en mötesplats för barn och ungdomar - ett ställe där de kan hänga, aktivera sig och umgås. Parken kommer att bjuda in till många olika aktiveter.

Läs mer om aktivitetsparken på habo.se/aktivitetspark

Konstnären framför muralmålningen

Konstnären HUGE framför sin målning.

Sidansvarig: Håbo kommun

 

Klicka för support
Stäng supportfönster