Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Upplev Håbo

I Håbo kommun sätter vi barnen i centrum med en mängd olika aktiviteter året om. Här finns lek- och aktivitetsparker, barnvänliga badplatser, spännande naturområden att upptäcka och mycket mer.

I Håbo kommun kan du vandra genom historien, möta spännande öden i våra många runstenar, uppleva renässansen på Skokloster eller bekanta dig med några av Håbos kulturpersonligheter. Här finns också intressanta kyrkor och kulturevenemang.

Förläng dagsutflykten till Håbo med en övernattning på någon av våra herrgårdar eller ett mysigt bed & breakfast. Passa på att äta på någon av alla våra restauranger eller kaféer runt om i kommunen.

Upplevelserna är närmare än du tror. I Håbo finns vandrings- och cykelleder för alla åldrar, härliga grillplatser och möjlighet att se många olika fågelarter. Låt naturen ta med dig på äventyr!

I vår evenemangskalender kan du botanisera bland utställningar, konserter, sportevenemang, slottsvandringar och mycket mera. Här kan du hitta ett arrangemang som passar just dig.

I Håbo finns många utflyktsmål. Här kan du till exempel ta cykelturer som tar dig på en kulturresa för en snabbvisit till medeltiden, upptäcka Arnöhuvud för en stunds stillhet i orörd naturmiljö eller besöka någon av våra lekplatser för ett mer fartfyllt besök.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster