Håbo kommun logo
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

2015-12-17
Rubrik
Ingress
Läs mer här
phone
Information
0171-525 00
Pil ner

Kontakta Håbo

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Musik

Konsertkarusellen är återkommande konserter under året som sker i samarbete med lokala föreningar, kommunen och Musik i Uppland. Dessa konserter annonseras bland annat ut på denna hemsida under evenemang, liksom de som arrangeras av övriga organisationer och företag i kommunen.

I kommunens regi finns det två större lokaler som det arrangeras konserter i med jämna mellanrum. Den ena är Fridegårdscen, placerat i Fridegårdshuset där vårt bibliotek och gymnasium finns. Den andra är BioBorgen i Medborgarhuset.

Även under isfri säsong i Ishallen finns det möjlighet att arrangera musikgala, konsert m.m. Läs gärna mer på deras hemsida.

Håbo musikskola har undervisning för barn mellan 6-15 år i både instrumentalspel, sång och dans.

Söks replokal i kommunen kan du alltid vända dig till studieförbunden för ett samarbete. 

Musik inom studieförbund och folkhögskolor

Flera studieförbund och folkhögskolor erbjuder kurser i sång och musik och anordnar ävenkulturarrangemang av olika slag, ofta med musikanknytning, alla öppna för allmänheten. Villdu utveckla ett speciellt intresse, öka din kunskap och förståelse, utvecklas tillsammans medandra? Kontakta då ett studieförbund eller en folkhögskola. Förutom färdiga studiecirklar ochkurser går det också bra att komma med en egen idé. Så saknar du en kurs, hör av dig tillnågot av studieförbunden eller folkhögskolorna.

För mera information om och kontaktuppgifter till studieförbund verksamma i Håbo kommunoch annan information om folkbildning, kontakta folkbildningens övergripandesamarbetsorgan Uppsala Läns Bildningsförbund (ULB).


Sidansvarig:

2017-07-12

Uppleva och göra

Klicka för support
Stäng supportfönster