Simskola för barn och vuxna

I simhallen kan du lära dig att simma både som barn och vuxen.

Simskola för barn

Sommarsimskola

Under början av sommaren erbjuder simhallen sommarsimskola för barn som bor och går i skolan i Håbo kommun. Simskolan är mycket omtyckt och grupperna blir fulla snabbt. Vi lär oss vattenvana och de första simtagen.

Kostnad för simskolan är 500 kronor.

Simskola via skolan

Förskoleklasser kommer till simhallen under en vecka med skolan på vårterminen där de i första hand lär sig vattenvana.

De kommer sedan tillbaka för att lära sig simma på höstterminen i årskurs 1. De barn som inte klarar simskolan då, att simma 50 meter i stora bassängen plus hopp/dyk, får komma tillbaka igen på vårterminen i årskurs 2 och 3 på något som vi kallar extrasim.

Simskola för vuxna

Det finns många vuxna i vårt land som inte kan simma. Är du vuxen och vill lära dig simma? Kontakta oss på simhallen så berättar vi mer;

- Telefon: 0171 - 526 75
- Mejl: simhallen@habo.se