Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Uthyrning för barnkalas, event, träning

Simhallen och rehabavdelningen går att hyra för olika sorters kalas och event eller som företag för träning och rehabilitering. Nedan följer mer information om hur du går till väga för att hyra simhallen eller rehabavdelningen och vad det kostar.

Barnkalas i simhallen

Aktuellt

Nu finns vårterminens tider ute för bokning.

Så här bokar du

Boka ditt kalas genom att ringa till simhallen under våra öppettider.
Vårt telefonnummer är 0171-526 75, vi tar inte emot bokningar via mejl.

Vid barnkalas hyr du simhallen under två timmar. Relaxavdelningen eller bastu ingår inte. Du tar själv med det ni vill äta och det barnen ska äta på, som tallrikar och muggar. Observera att dessa ska vara i papper eller plast. Glas och porslin är inte tillåtet. Korvlåda att värma korv i, kaffebryggare och termosar finns att låna. 

Här hittar du mer information om vad som ingår när du hyr simhallen (simdelen) och vad som gäller i själva simhallen under barnkalaset. Du hittar denna även under relaterad information. Pdf, 264.7 kB, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du en kalasinbjudan att skriva ut och skicka till gästerna. Du hittar den även under relaterad information. Pdf, 326 kB, öppnas i nytt fönster.

Tider

Ej bokningsbart

Vårterminens tider
Lördag

15.30-17.30

15.30-17.30


18.30-20.30

17.30-19.30

Söndag

14.00-16.00

14.00-16.00


17.00-19.00

16.00-18.0018.00-20.00

Priser


Lördag (två timmar)

1000kr

Söndag (två timmar)

1000kr

Ej boende i Håbo kommun

1500kr

  

Event i relaxavdelningen - Stängd för tillfället på grund av renovering efter brand

Vid event hyr du relaxavdelningen i två till sex timmar. I relaxavdelningen finns det en varmvattenbassäng, ångbastu och en bubbelpool som du får tillgång till. Det finns även ett pentry med kylskåp där du kan förvara maten du vill bjuda på. Du får inte ta med glas och porslin in i relaxen så allt du ska äta eller dricka måste tas med i plastskålar eller liknande. Är ni många som kommer och som vill äta tillsammans så kan vi ställa fram fler bord och bänkar.

För att boka, ring 0171-52675, vi tar inte emot bokningar via mejl. 


Här hittar du mer information om vad som ingår när du hyr relaxavdelningen och vad som gäller i själva relaxavdelningen under eventet. Du hittar de även under relaterad information. Pdf, 264.3 kB, öppnas i nytt fönster.

TiderFredagar

efter kl 19.00


Lördagar

efter kl 14.00Priser


Kontakta simhallen för prisuppgift


 
Träning och rehabilitering i rehabavdelningen - för företag och föreningar

Är du intresserad att hyra rehab för träning eller rehabilitering? Vanligt är att rehab hyrs ut i rehabiliteringssyfte. Några exempel är barn- och vuxenrehab i kommunen, stroke-, reumatism- och trafikskadeföreningar och privata sjukgymnaster.

När du hyr rehab har du tillgång till en bassäng med höj och sänkbart golv, ångbastu och en bubbelpool. Det finns hjälpmedel så som duschsängar, duschstolar och liftar. 

Tror du att det kan vara något för er? Kontakta simhallen för mer information på;
 
- Telefon: 0171-52675
 - Mejl: simhallen@habo.se

 

Sidansvarig: kultur- och fritidsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster