Uthyrning för barnkalas, event, träning

Färgglada ballonger

Foto: Mostphotos.com

Simhallen och rehabavdelningen går att hyra för olika sorters kalas och event eller som företag för träning och rehabilitering. Nedan följer mer information om hur du går till väga för att hyra simhallen eller rehabavdelningen och vad det kostar.

Aktuellt

Nu öppnar vi snart upp bokningen för höstens barnkalas i simhallen. Nytt upplägg, se information nedan. Bokningen öppnar torsdagen den 29 september klockan 13:00.

Barnkalas i simhallen

Vad kostar det att boka kalastältet och vad ingår?

• Du bokar kalastältet i 90 minuter och all förtäring sker i kalastältet.
  • Under kalaset har barnen tillgång till både familjerelaxen och simhallen. På familjerelaxen är det lugn och ro medan i simhallen får man leka.
  • Entré, saft, morotskaka och godispåse för upp till 12 barn ingår i bokningen á 1000 kronor. (1500 kronor för boende i andra kommuner) För en tilläggsavgift får det vara max 18 barn på kalaset. Vid bokning betalas 1000 (1500) kronor som bekräftelse.
  • En vuxen per tre barn krävs för övervakning inne i badet. På 12 barn krävs alltså 4 vuxna. Kaffe och entré ingår för de medföljande vuxna.
  • Tältet är utsmyckat med vimplar och kalasduk. Ingen egen utsmyckning är tillåtet. För den som vill sätter vi upp en fiskdamm för godispåsarna som ingår.
  • Personal vaktar ej kalaset eller kalasets barn. Personal hjälper till vid servering av fika och mat.

Får jag ta med egen mat och fika?

• Nej, det enda som är tillåtet att ta med är tårta.
  • Allergi? Prata med personalen.
  • Om du vill servera korv till kalaset betalar du 15 kronor per korv, bokas i förväg.

Kostnader:

• Det tillkommer en tilläggsavgift på 60 kronor per extra kalasbarn. Antalet barn måste meddelas senast en vecka innan kalaset.
  • Om du har bokat för fler än 12 barn och något barn blir sjukt, måste du meddela simhallen minst 24 timmar innan kalaset. Annars debiteras du för det sjuka barnet också. För att meddela ring oss på 0171-526 75.

Vilken tid kan jag boka?

Vi erbjuder kalas på lördgar, vi har två tider att välja på:

1. Start 9.30 (kalastältet 10.00–11.30).
  2. Start 11.30 (kalastältet 12.00–13.30).

Vi rekommenderar att kalaset är två timmar. Om några gäster från kalaset vill stanna längre än "kalastiden" så gäller fortfarande en vuxna per tre barn.

Hur bokar jag?

1. Du ringer simhallen för att boka en ledig tid. Du når oss på 0171-526 75.
  2. Du betalar 1000 kronor (1500 kronor för boende i andra kommuner) via Swish vid bokning.
  3. Du fyller sen i bokningsformuläret Pdf, 169.4 kB, öppnas i nytt fönster. och mejlar simhallen senast en vecka innan kalaset.

Dagar

Tider för kalas

Event i relaxavdelningen

Vid event hyr du relaxavdelningen i två till sex timmar. I relaxavdelningen finns det en varmvattenbassäng, ångbastu och en bubbelpool som du får tillgång till. Det finns även ett pentry med kylskåp där du kan förvara maten du vill bjuda på. Du får inte ta med glas och porslin in i relaxen så allt du ska äta eller dricka måste tas med i plastskålar eller liknande. Är ni många som kommer och som vill äta tillsammans så kan vi ställa fram fler bord och bänkar.

För att boka, ring 0171-52675, vi tar inte emot bokningar via mejl.

Här hittar du mer information om vad som ingår när du hyr relaxavdelningen och vad som gäller i själva relaxavdelningen under eventet. Du hittar de även under relaterad information. Pdf, 264.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Fredagar

efter kl 19.00

Lördagar

efter kl 14.00

Kontakta simhallen för prisuppgift

Träning och rehabilitering i rehabavdelningen - för företag och föreningar

Är du intresserad att hyra rehab för träning eller rehabilitering? Vanligt är att rehab hyrs ut i rehabiliteringssyfte. Några exempel är barn- och vuxenrehab i kommunen, stroke-, reumatism- och trafikskadeföreningar och privata sjukgymnaster.

När du hyr rehab har du tillgång till en bassäng med höj och sänkbart golv, ångbastu och en bubbelpool. Det finns hjälpmedel så som duschsängar, duschstolar och liftar.

Tror du att det kan vara något för er? Kontakta simhallen för mer information på;

- Telefon: 0171-52675
 - Mejl: simhallen@habo.se