Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Resecentrum och kollektivtrafik

Håbo kommun är en knutpunkt vid Mälaren, mellan Stockholm, Västerås, Uppsala, Enköping och Arlanda. Resecentrum är mötesplatsen i Bålsta för resenärer där trafik och service samordnas omkring järnvägsstation, busstorg, taxi och bilparkering.

Resecentrum

Resecentrum är en mötespunkt för dig som resenär där trafik och service samordnas omkring järnvägsstationen, busstorget, taxi och bilparkeringen.

Öppettider

Måndag - Söndag
Klockan: 05.00-02:00

Afton 05.00-02:00

Buss

I Håbo åker du buss med Uppsala länstrafik (UL) som har det övergripande ansvaret för kollektivtrafiken i Uppsala län, där Håbo kommun ingår. Med bussen når du Skokloster, Krägga och andra platser på landsbygden, men även exempelvis Enköping, Arlanda och Uppsala. Åker du endast inom Bålsta tätort finns en speciell biljett endast för tätorten.

Du hittar tidtabeller, hållplatser, biljetter och aktuell information om bussar på UL:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Pendeltåg

Storstockholms lokaltrafik (SL) ansvarar för pendeltågen till och från Bålsta. Till Stockholms central tar det cirka 40 minuter från Bålsta station och pendeln avgår varje halvtimme.

Du hittar tidtabeller och aktuell information om pendeltåg på SL:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Regionaltåg

Med SJ:s regionaltåg reser du till Enköping på 12 minuter, Sundbyberg på 22 minuter och Stockholms central på 30 minuter.

Du hittar tidtabeller och aktuell information om regionaltåg på SJ:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster