Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Anmälan sommarsimskola 2020

Här anmäler du ditt barn till sommarsimskolan 2020, anmälan är öppen fram till och med 31 maj. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om behandling av personuppgifter
Kommunstyrelsen behöver spara och behandla personuppgifter om dig (barnets namn, namn på barnets skola, din mejladress, ditt telefonnummer) för att kunna sätta samman grupper till sommarsimskolan. Vi får in dina uppgifter via formuläret här nedanför. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter är Artikel 6 1 e Dataskyddsförordningen där det framgår att behandlingen är nödvändig för att utföra en uppgift av allmänt intresse. Dina uppgifter kommer att sparas i 1 år. De personuppgifter vi behandlar om dig/ditt barn kommer inte att delas med någon utan behandlas endast av medarbetare i Håbo kommun som planerar sommarsimskolan.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på kommun@habo.se eller 0171-525 00. Du når vårt dataskyddsombud på kommun@habo.se eller 0171-525 00. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna klagomål till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.

Läs mer om dina rättigheter och hur Håbo kommun hanterar personuppgifter på habo.se/personuppgifter Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: kultur- och fritidsförvaltningen

Uppleva och göra

Klicka för support
Stäng supportfönster