Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Anmälan till våra simskolor

Sommarsimskola och Märkestagning

Här anmäler du ditt barn till sommarsimskola och märkestagning, anmälan öppnar 11 maj klockan 08.00 och stänger 30 maj. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vuxensimskola hösten 2023

Här anmäler du dig till höstens vuxensimskola, anmälan öppnar 11 maj klockan 08.00 och stänger 14 augusti. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Babysim hösten 2023

Här anmäler du dig till höstens babysim, anmälan öppnar 11 maj klockan 08.00 och stänger 14 augusti. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Information om behandling av personuppgifter
Kommunstyrelsen behöver spara och behandla personuppgifter om dig (barnets namn, namn på barnets skola, din mejladress, ditt telefonnummer) för att kunna sätta samman grupper till sommarsimskolan. Vi får in dina uppgifter via formuläret här nedanför. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter är Artikel 6 1 e Dataskyddsförordningen där det framgår att behandlingen är nödvändig för att utföra en uppgift av allmänt intresse. Dina uppgifter kommer att sparas i 1 år. De personuppgifter vi behandlar om dig/ditt barn kommer inte att delas med någon utan behandlas endast av medarbetare i Håbo kommun som planerar sommarsimskolan.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på kommun@habo.se eller 0171-525 00. Du når vårt dataskyddsombud på kommun@habo.se eller 0171-525 00. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna klagomål till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.

Läs mer om dina rättigheter och hur Håbo kommun hanterar personuppgifter på habo.se/personuppgifter Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster