Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Skeppsparken

Skeppsparkens lekplats är anpassad för barn i alla åldrar. Den är också tillgänglighetsanpassad. Gungor, klätterställningar, en stor lekbil att klättra runt i, bord och bänkar är utplacerade på en stor inhägnad yta med gummiunderlag.

Karta som markerar ut en parkering

Ta sig hit

Gå eller cykla gärna till lekplatsen om du har möjlighet. Parkeringsplatser för bil finns i anslutning till vändplanen på Hörntorpsvägen.

Rullstolsgungan i Skeppsparken

Rullstolsgungan hittar du i en egen inhägnad bredvid den stora lekplatsen. Rullstolen körs upp i gungställningen med hjälp av en ramp. Genom att dra i gungans rep får gungan fart. Det går också att få fart genom att någon puttar på.

Av säkerhetsskäl är rullstolsgungan låst när den inte används. Kontakta kontaktcenter (vardagar) för kod, telefonnummer 0171-525 00.

Felanmälan

Om du upptäcker några fel på en lekplats är vi tacksamma om du anmäler detta till oss genom en felanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du nyfiken på utvecklingen för lekplatser i Bålsta?

I vårt Lek och aktivitetsprogram i Bålsta Pdf, 11.6 MB, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om vårt helhetsgrepp för att öka standarden för våra lekplatser. 

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster