Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Vi har många goda och drivande krafter i kommunen - tillsammans gör vi stor skillnad

I nio månader har jag varit kommuninvånare i vår fantastiska kommun med uppdraget som biträdande kommundirektör. Jag flyttade från Skåne till Håbo kommun och Bålsta och har definitivt inte ångrat det beslutet. Jag ser en kommun med många möjligheter och förutsättningar för en god utveckling.

Jag ser en kompetent organisation med personal och ledning som säkerställer att de politiska besluten blir verkställda. Här finns politiker som arbetar för kommunens bästa genom goda dialoger och samverkan, för de bästa besluten för oss kommuninvånare. Vi har goda och drivande krafter i kommunen och tillsammans med företagare, föreningar och eldsjälar gör vi stor skillnad.

"Jag flyttade från Skåne till Bålsta och har definitivt inte ångrat det beslutet."


Som biträdande kommundirektör leder jag olika processer och ansvarsområden på uppdrag av kommundirektören. Prioriterat är att arbeta med civilt försvar och beredskap, brottsförebyggande arbete, ledning och styrning och näringslivsfrågor. Jag har lång erfarenhet från Försvarsmakten inom ledning och styrning, som officer både nationellt och internationellt. Att stärka försvarsviljan och förmågan att hantera större och svårare påfrestningar i samhället är prioriterat i Håbo kommun liksom för hela vår nation.

Johnny Eriksson
Biträdande kommundirektör
Håbo kommun

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster