Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Seniorboende

Håbo kommun hade tidigare ett antal lägenheter för seniorer på Plommonvägen 8 och 10 i Bålsta. Lägenheterna var till för dig som är 75 år eller äldre. Från och med den 1 maj 2023 övertog det kommunala fastighetsbolaget Håbohus kontrakten för samtliga lägenheter på Plommonvägen 8 och 10.

Nuvarande hyresgäster har fått vidare information separat. Den tidigare bostadskön hos kommunen för lägenheterna fördes då också över till Håbohus. Om du vill ställa dig i kö till boende på Plommonvägen 8 och 10 nu behöver du därför vända dig direkt till Håbohus.

Lägenheterna består av ett rum och kök eller två rum och kök. Tvättstuga finns i huset.

Som hyresgäst har du eget hyreskontrakt och egna möbler. Lägenheterna är grundanpassade för användning av rullstol eller rullator.

Viktig information: Från och med den 1 maj 2023 övertog det kommunala fastighetsbolaget Håbohus kontrakten för samtliga lägenheter på Plommonvägen 8 och 10. Nuvarande hyresgäster har fått vidare information separat. Den tidigare bostadskön hos kommunen för lägenheterna fördes då också över till Håbohus. Om du vill ställa dig i kö till boende på Plommonvägen 8 och 10 nu behöver du därför vända dig direkt till Håbohus.

Om du vill säga upp din lägenhet på Plommonvägen 8 eller 10 behöver du kontakta Håbohus.

Kontakt

Vid frågor om seniorboende på Plommonvägen 8 och 10 bör du kontakta Håbohus.

Viktig information:
Från och med den 1 maj 2023 övertog det kommunala fastighetsbolaget Håbohus kontrakten för samtliga lägenheter på Plommonvägen 8 och 10. Nuvarande hyresgäster har fått vidare information separat. Den tidigare bostadskön hos kommunen för lägenheterna fördes då också över till Håbohus. Om du vill ställa dig i kö till boende på Plommonvägen 8 och 10 nu behöver du därför vända dig direkt till Håbohus.

Sidansvarig: Vård- och omsorgsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster