Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Pomonas korttidsboende

Pomonas korttidsboende finns för dig som är i behov av rehabilitering efter sjukhusvistelse. Vi finns också här för dig som har anhöriga eller närstående som är i behov av avlastning, samt för dig som har behov av vård i livets slutskede.

Besök på boende

Du är välkommen att besöka närstående på våra äldreboenden, däribland Pomonas korttidsboende. Vi fortsätter att vara rädda om varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer som gäller inför och under ditt besök.

På Pomona erbjuds växelvård och avlastning i trevlig miljö. Vår målsättning är att ge en god och individuellt anpassad vård och omsorg.

Pomonas korttidsboende ligger beläget högst upp i Pomona hus 4 och har sammanlagt åtta platser. Du bor i enkelrum med egen toalett, dusch, höj- och sänkbar säng och egen tv. I en öppen planlösning finns matsal och vardagsrum som bildar en naturlig samlingsplats.

Maten vi serverar är särskilt anpassad för äldre och tillagas i köket på Västerhagsvägens äldreboende. Därefter levereras den till oss på Pomonas korttidsboende.

På korttidsboendet arbetar kunnig och erfaren omvårdnadspersonal dygnet runt och sjuksköterska, sjukgymnast samt arbetsterapeut finns tillgängliga vid behov.

Vill du få mer information eller ansöka om insats ska du kontakta socialförvaltningens biståndshandläggare via kommunen.

Ring till kontaktcenter på telefonnummer 0171-525 00 och fråga efter socialförvaltningens biståndshandläggare.

Biståndshandläggarna har telefontid måndag, onsdag, torsdag och fredag, klockan 08:30 - 09:30.

Kontakta Pomonas korttidsboende

Besöksadress: Plommonvägen 4, Bålsta

Enhetschef
Telefon: 0171-65 84 59

Samordnare
Telefon: 0171-46 84 24

Sidansvarig: Vård- och omsorgsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster