Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Sköldvägen

I bildspelet ser du bilder från Sköldvägen. Vill du se flera bilder i bildspelet använder du pilarna i bilden.

På Sköldvägen kan du arbeta med varierande arbetsuppgifter i en lugnare miljö, du kan välja om du vill arbeta enskilt eller i en mindre arbetsgrupp.

Dina arbetsdagar på Sköldvägen kan se olika ut. Hur din arbetsdag ser ut påverkas av vilken arbetsuppgift du väljer att arbeta med och vilka uppdrag arbetsgruppen har. Vi startar varje arbetspass med att tillsammans gå igenom hur du vill att just din arbetsdag ska se ut.

Det här kan du göra på Sköldvägen:

Postkörning

Sköldvägen samarbetar med Håbo Kommuns Internservice. Post körs två gånger i veckan till och från kommunens LSS verksamheter samt till Skoklosters skola och förskola.

Foto: Håbo kommun, postkörning.

Kontroll av pussel

Sköldvägen samarbetar även med Röda Korset. Pussel som Röda Korset får i gåvor, som ska säljas i deras butik i Bålsta, behöver först kontrolleras. På Sköldvägen kan du arbeta med att gå igenom dessa så att de är hela och alla bitar finns med innan de säljs vidare. Då kontrollen är gjord levererar arbetsgruppen på Draget de pussel som kan säljas tillbaka till Röda Korset.

Arbetstagare kontrollerar ett pussel för att se om pusselbitar saknas.

Foto: Håbo kommun, kontroll av pussel.

Musikstudio

Musikstudion är för dig som vill lära dig ett spela ett nytt instrument, spela i band, göra egna låtar eller spela in musik. Här finns allt för att spela i ett band. Här hittar du gitarr, bas, trummor, keyboard och sånganläggning. Det finns även inspelningsutrustning och en dator som du kan göra egna låtar på.

Bild på mixerbord för inspelning av musik.

Foto: Håbo kommun, musikstudion.

Foto- och skrivarstudion

På Sköldvägens foto- och skrivarstudio får du arbeta med media. Här skapar du texter, gör intervjuer och fotograferar utifrån områden som du själv är intresserad av eller utifrån teman tillsammans med kollegor. Du får sätta ihop allt genom att använda datorer, systemkamera och/eller surfplatta.

Ateljé

På Sköldvägens ateljé kan du skapa konst. Du kan tillverka smycken, måla eller rita. Det finns också möjlighet att arbeta med olika material som gips och lera.

Det finns också en vernissage-vägg där konst kan visas. Konsten kan också visas i kommunhuset. Utställning av konst är frivillig. Konst kan vara tavlor skapade med olika material och färg.

Bild på ateljérummet med vernissagevägg framför bord, stolar och bokhyllor fyllda med material för att skapa konst, som till exempel målarpenslar.

Foto: Håbo kommun, Sköldvägens ateljé.

Kontakta oss gärna för mer information

Mia Lind, enhetschef
Telefon: 070-825 47 09
E-post: maria.lind@habo.se

Sofie Gagnfors, samordnare
Telefon: 072-190 43 82
E-post: sofie.gagnfors@habo.sey

Anna Skoglund, samordnare
Telefon: 072-704 23 32
E-post: anna.skoglund@habo.se

Hitta hit

Adress: Sköldvägen 2, 1 trappa, Bålsta
Se karta här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Socialförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster