Lyssna

Här får du växa

Välkommen till Gröna Dalenskolan

På Gröna Dalenskolan träffar du barn och ungdomar med olika bakgrund i en välkomnande miljö. Här får du som elev växa och arbeta mot din fulla potential, både kunskapsmässigt och socialt.

Gröna Dalenskolan ligger centralt i Bålsta i Håbo kommun. Ett stenkast från skolan ligger fotbollsplaner, friidrottsanläggning, sim- och ishall.

På Gröna Dalenskolan går elever från förskoleklass till årskurs 9 i två paralleller.

Gröna Dalenskolan delar lokaler med Lunaskolan, Håbos anpassade grundskola.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Frånvaroanmälan

Anmäl sjukdom och frånvaro via vår e-tjänst eller per telefon.

Lov och läsårstider

Under läsåret finns det lovdagar, planeringsdagar och helgdagar.

Genvägar

Möte för blivande förskoleklasser måndagen den 6/5

I samband med att skolvalen börjar bli klara kommer vi att bjuda in till ett första möte för vårdnadshavare till blivande elever i förskoleklassen. Vi kommer att skicka hem mer information när vi fått information om vilka elever och vårdnadshavare det gäller. Mötet sker måndagen den 6 maj klockan 17:30-18:30. På mötet får ni information om skolstart, inskolning på fritids och våra rutiner. På mötet får ni även träffa personalen och skolledningen så att ni kan ställa de frågor ni har inför skolstarten. Vi visar även lokalerna för er. Välkomna!

Älskade förbannade tonåring

Välkommen till 5 föräldraträffar där målsättningen är att du ska stärka relationen till din tonåring. Under tonårstiden är du som förälder och vuxen viktigare än någonsin, det är en period då du kan fördjupa relationen till ditt barn. Det är också en tid då du kan känna maktlöshet som förälder och tro att du inte längre är viktig för ditt barn. Under träffarna får du möjlighet att träffa andra föräldrar och diskutera viktiga ämnen som rör tonårstiden, samt ta del av forskning och möjliga strategier i ditt föräldraskap. Träffarna är kostnadsfria. Vi bjuder på smörgås, kaffe och te.

Läs mer om träffarna och tid för träffarna här.

Kontaktuppgifter till skolan

Runbrovägen 10 746 80 BålstaFler kontaktuppgifter